Osuuskunta Helsingin valokuidut

Marttilan-Reimarlan tilanne > Valmis

Osuuskunan verkko valmistui 1.15.2016. Oheiset tiedot jätetään esille esimerkkeinä joista voi ottaa mallia, jos vaikka harkitsee oman osuuskunan perustamista. Noin 60% kiinteistöistä on otettu käyttöön liittymä. Liitymävalmius on viety n. 80% kiinteistöistä. Käyttööntto projektin jälkeen 2015/16 vuodenvaihteen jälkeen maksaa n. 2000€ jos valmiuskuitu on tuotu tontin rajalle.

Marttilan-Reimarlan valokuituhanke toteutetaan vain jos riittävän moni alueemme asukas hankkii kotiinsa valokuituliittymän tai -liittymävalmiuden koko Marttilan-Reimarlan kaapeloinnin rakentamisen yhteydessä vuonna 2015.

Kesän ja alkusyksyn 2014 aikana valokuituhankkeen suunnittelu käynnistettiin vaiheittain osuuskunnan jäsenmäärän kasvaessa, allaolevan karttakuvan aluejaon mukaisesti. Nyt lokakuussa 2014 suunnittelua tehdään jo koko hankealueelle.

Valokuitukaapeloinnin toteutus koko alueelle edellyttää huolellisen suunnittelun ja hyvän yhteistyön lisäksi osuuskuntaamme edelleen lisää jäseniä. Alueemme 160 pientaloasunnosta yli kolmasosa on jo jäsen.

Liity jäseneksi nyt ja kutsu naapurisikin mukaan: jäsenhakemus

Valokuitukaapeloinnin suunnittelun ja toteutuksen tilanne 2014-07-02