This site uses cookies to ensure the functionality.

Osuuskunta Helsingin valokuidut

Palveluntuottajat

Osuuskunnan verkkoon on mahdollista saada liittymä Elisalta ja kaikilta Avoimen kuidun palveluntarjoajilta, esimerkiksi Telialta tai Bahnhofilta.

Avoimen kuidun palveluntarjoajat voi katsoa osoitteesta https://www.avoinkuitu.fi/#palveluntarjoajat

Palvelujen tilaaminen edellyttää osuuskunnan valokuituliittymän käyttöönottoa. Osuuskunnan erikseen laskuttama valokuituliittymän ylläpitomaksu (9,92 €/kk) ei sisälly tässä kuvattujen palvelujen hintoihin. Lisätiedot valokuituliittymien hinnastossa.

Osuuskunnan valokuituverkko on aina avoin kaikille palveluntuottajille.

Laajakaista

Tarkemmat tiedot eri operaattoreiden palvelujen sisällöstä ja hinnoista löydät esimerkiksi seuraavia linkkejä klikkaamalla:

Tv- ja viihdepalvelut

Elisan liittymään on saatavilla perinteinen KaapeliTV- palvelu. Muissa liittymissä on käytettävissä ns. IPTV- palvelut, joka vaatii oman digiboxin TV- kanavien katseluun. KaapeliTV- palvelussa "antennijohto" voidaan liittää suoraan TV:n antenniliittimeen (vaati, että TV- tukee KaapeliTV- kanavia = Cable).

Ohessa IPTV- palveuiden toimittajista. IPTV- palvelun voi ottaa myös erillään internet- liittymästä.

Puhelinpalvelut

Kuituun voi liittää VoIP- palvelun (Voice over IP). Tämä mahdollistaa vanhan lankapuhelimen toiminnan valokuidun yli. Palvelussa ei ole kk- maksua. Jos asiakas haluaa kuitenkin säilyttää vanhan numeron, niin liittymä maksaa 3€/kk.

Palvelujen tilaaminen

Palvelut tilataan suoraan palveluntuottajan asiakaspalvelusta.

  • Telia
  • Bahnhof
  • Elisa (linkki lisätään)
  • Kuuskaista (linkki lisätään)
  • Seltimil (linkki lisätään)