Osuuskunta Helsingin valokuidut

Palveluntuottajat

Osuuskunnan verkkoon on mahdollista saada liittymä Elisalta ja kaikilta Avoimen kuidun palveluntarjoajilta, esimerkiksi Telialta tai Bahnhofilta.

Avoimen kuidun palveluntarjoajat voi katsoa osoitteesta https://www.avoinkuitu.fi/#palveluntarjoajat

Palvelujen tilaaminen edellyttää osuuskunnan valokuituliittymän käyttöönottoa. Osuuskunnan erikseen laskuttama valokuituliittymän ylläpitomaksu (9,92 €/kk) ei sisälly tässä kuvattujen palvelujen hintoihin. Lisätiedot valokuituliittymien hinnastossa.

Osuuskunnan valokuituverkko on aina avoin kaikille palveluntuottajille.

Laajakaista

Tarkemmat tiedot eri operaattoreiden palvelujen sisällöstä ja hinnoista löydät esimerkiksi seuraavia linkkejä klikkaamalla:

Tv- ja viihdepalvelut

Elisan liittymään on saatavilla perinteinen KaapeliTV- palvelu. Muissa liittymissä on käytettävissä ns. IPTV- palvelut, joka vaatii oman digiboxin TV- kanavien katseluun. KaapeliTV- palvelussa "antennijohto" voidaan liittää suoraan TV:n antenniliittimeen (vaati, että TV- tukee KaapeliTV- kanavia = Cable).

Ohessa IPTV- palveuiden toimittajista. IPTV- palvelun voi ottaa myös erillään internet- liittymästä.

Puhelinpalvelut

Kuituun voi liittää VoIP- palvelun (Voice over IP). Tämä mahdollistaa vanhan lankapuhelimen toiminnan valokuidun yli. Palvelussa ei ole kk- maksua. Jos asiakas haluaa kuitenkin säilyttää vanhan numeron, niin liittymä maksaa 3,81 €/kk.

Palvelujen tilaaminen

Palvelut tilataan suoraan palveluntuottajan asiakaspalvelusta.

  • Telia
  • Bahnhof
  • LocalNet
  • Elisa (linkki lisätään)
  • Kuuskaista (linkki lisätään)
  • Seltimil (linkki lisätään)