This site uses cookies to ensure the functionality.

Telian palvelut

Published: Sunday, 21 June 2015 08:26

Tälle sivulle on koottu Telian palveluiden tarkemmat tiedot, hinnat ja tilausohjeet Osuuskunta Helsingin valokuitujen asiakkaille.

Tiedot muista palveluntuottajista ja eri vaihtoehtojen perusominaisuuksien vertailun löydät yhteenvetosivulta.

Palvelujen tilaaminen edellyttää osuuskunnan valokuituliittymän käyttöönottoa. Ohjeet valokuituliittymän tilaamiseen löydät täältä: Liittymätilaus

Palvelujen sisältö ja hinnat

Lataa Telian palveluiden esitteet tästä:

Lisätietoja palveluista on alla. Kysy rohkeasti lisää mieluiten keskustelufoorumilla, jotta muutkin asukkaat näkisivät suoraan vastaukset, tai osuuskunnan edustajilta.

Osuuskunnan erikseen laskuttama valokuituliittymän ylläpitomaksu (3 kk laskutusjaksolla 15,00 €/kk) ei sisälly tässä kuvattujen palvelujen hintoihin. Lisätiedot valokuituliittymien hinnastossa.

Kotitalouksien laajakaistapalvelut

Valokuituliittymällä toteutettu kotitalouksien nopea ja luotettava yhteys Internetiin.

Palvelukuvaus: Lataa PDF-tiedosto tästä tai katso Telian nettisivulta Toimitusehdot ja palvelukuvaukset kohta Kodin laajakaista / Telian Kodin Netti -palvelukuvaus.

Palvelun käyttömaksut (hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %)

Palvelun toimenpide- ym. maksut: Ajantasainen tieto palveluntarjoajan hinnastosta, tähän koottuna käyttöönoton kannalta oleelliset:

Kotitalouksien laajakaistan lisäpalvelut

Telian Viihde

Telian Viihde -palvelun voi yhdistää 100M/100M laajakaistapalveluun 24 kk sopimuksella, jolloin Viihde-palvelu ja sen käyttöön tarvittava IPTV-digiboksi kuuluvat 100M/100M-laajakaistan kuukausihintaan 22,50 €/kk ja palvelun avausmaksu on 30,00 € (hinnat sis. alv 24 %).

Sonera Vahti -palvelut alkaen 15,90 €/kk (sis. alv 24 %). Ei enää saatavilla

Yritysten laajakaistapalvelut

Attachments:
Download this file (Sonera Viihde kanavakartta tammikuu 2016.pdf)Sonera Viihde kanavakartta tammikuu 2016.pdf[Sonera Viihde kanavakartta tammikuu 2016]1232 kB
Download this file (Sonera_esite_OHV_Marttila-Reimarla_2015.pdf)Sonera_esite_OHV_Marttila-Reimarla_2015.pdf[Soneran palveluiden esite]687 kB