Osuuskunta Helsingin valokuidut

Asukastiedote 16.1.2016

Hankkeen eteneminen

Syksyn ja alkutalven rankka ponnistus on vaatinut veronsa, joten joulu ja joulun välipäivät lähinnä levättiin. Tammikuun alussa aloitetiin aluejakamon teleasennukset, joita kova pakkanen sekä rankka lumisade valitettavasti viivästyttivät monella päivällä. Tämän hetkisen tiedon mukaan aluejakamon asennukset saadaan valmiiksi tammikuun loppuun mennessä. Tammikuun viimeisellä viikolla laitetilaan tehdään Soneran aktiivilaitteiden asennuksia sekä testataan samalla ensimmäisiä yhteyksiä koteihin asti muutamassa testikohteessa. Pahoittelemme kovasti, että olemme reilun kuukauden myöhässä alkuperäisestä aikataulusta.

Kodin laitteet

Lataa tästä ohje, jossa käydään läpi kodin päähän tulevat laitteet ja niiden kytkentäjärjestys. Tähän liittyen on tulossa vielä lisää ohjeita sekä osuuskunnalta, että Soneralta.

Palveluiden tilaaminen

Tiedotteen yhteydessä on linkki tilauslomakkeeseen, joka kannattaa täyttää ja lähettää pikaisesti osuuskunnalle. Näin saat kuituliittymäsi käyttöön mahdollisimman pian, kunhan ensimmäiset testiliittymät on todettu toimiviksi.

Internet-liittymän toiminnan kannalta oleellinen kuitumuunnin on nyt tilattavissa osuuskunnalta hintaan 139 euroa. Kuitumuuntimen tilauksen yhteydessä voi tehdä esitilauksen myös Soneran palveluista. Osuuskunta välittää kyseiset esitilaustiedot Soneralle. Tämän jälkeen Soneran toimitustiimi ottaa jokaiseen esitilauksen tehneeseen suoraan yhteyttä ja sopii jatkosta. Sopimus Soneran palveluista tehdään siis suoraan Soneran kanssa asuntokohtaisesti.

Palveluiden tilauslomake: http://goo.gl/forms/msF1A57Xcf

Jos tilauslomake ei toimi selaimessasi oikein, niin voit lähettää tilaustiedot myös sähköpostilla osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lisätietoa saa:

  • Osuuskunnan www- sivuilta: https://www.helsinginvalokuidut.fi/
  • Facebook-ryhmästä: https://www.facebook.com/groups/OsuuskuntaHelsinginValokuidut/
  • Sähköpostitse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.