Osuuskunta Helsingin valokuidut

Asukastiedote 29.8.2015

Me teemme sen nyt! -tilaisuus torstaina 10.9. kello 13 Pitäjänmäen kirjastolla

Potkaisemme rakennushankkeen virallisemmin käyntiin torstaina 10.9. klo 13 Pitäjänmäen kirjastolla pidettävässä tilaisuudessa, johon osallistuu liikenne- ja viestintäministeriön, Suomen Omakotiliiton sekä hankkeen toteuttavien yhteistyökumppanien edustajia. Kirjastolta siirrymme tutustumaan työmaahan.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan yhteistä hankettamme ja tapaamaan yhteistyökumppaneitamme!

Rakennustöiden eteneminen

Rakennustyöt ovat alkaneet viime viikolla teiden alitustöillä. Tulevalla viikolla siirrymme rakentamaan Partiotie 24-40 (parilliset numerot) välistä osuutta. Sen jälkeen vuorossa on Partiotie 2-20 (parilliset numerot) välinen osuus.

Tonttikohtaisia katselmuksia suoritetaan rakennustöiden etenemisen tahtiin. Kunkin osa-alueen asukkaisiin otetaan yhteyttä tässä järjestyksessä.

Haluaisimme muistuttaa, että urakoitsijoilta on mahdollisuus tilata erillistä korvausta vastaan myös pienimuotoisia talon sisällä tehtäviä kaapelointitöitä tai pihalla toteutettavia maansiirtotöitä. Työt mitoitetaan kuitenkin siten, ettei projektin eteneminen ja aikataulu viivästy. Näistä mahdollisista tarpeista voi alustavasti keskustella tonttikatselmuksen yhteydessä ja tarkemmin urakoitsijan ollessa tontilla. Tulemme tarkentamaan lisätöihin liittyvään ohjeistusta lähiaikoina.

Polttopuuta tarjolla

Rakennustöiden yhteydessä reitin tieltä poistetaan risukkoa. Halukkaat voivat käydä hakemassa kaadettuja puita itselleen polttopuuksi. Tiedotamme kuitenkin erikseen, milloin ja mistä puita voi noutaa eli ennen sitä kaadettuja puita ei saa ottaa omin luvin!

Reitti on suunniteltu siten, että suurempia puita ei tulla kaatamaan tai vahingoittamaan vaan tieltä otetaan risukkoa ja korkeintaan ranteen paksuisia puita.

Hankkeen etenemisestä tiedottaminen

Tulemme tiedottamaan syksyn ajan hankkeen etenemisestä viikoittain viikonloppuisin lähetettävillä sähköpostiviesteillä. Viestit sisältävät tärkeää tietoa hankkeen etenemisestä.

Hanketta kannattaa seurata myös kotisivujemme (www.helsinginvalokuidut.fi) kautta ja liittymällä Facebookissa Osuuskunta Helsingin valokuidut -ryhmään. Kotisivuillamme on valmiina vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja em. forumeilla voi käydä aihetta koskevaa keskustelua.

Osuuskunnalla on nyt myös puhelinnumero, johon voi tarvittaessa soittaa. Palvelunumero on 040-214 8594. Puhelimeen vastataan arkisin klo 16-18 ja viikonloppuisin klo 13-16 välisinä aikoina.